Real Case innebär utmaningar…

Hemmet och skolan 2030

Att förpacka och presentera er idé innebär utmaning eftersom ni behöver göra en prototyp, film eller presentation av något slag. Ert uppdrag var att skapa en ”hisspitch”; skriva några korta meningar som säljer er idé. Varför heter det ”hisspitch” eller ”elevator pitch”? Det innebär att du ska hinna berätta om din idé för en intressant individ under en kort hissfärd. Du har endast en kort stund att övertyga om att din idé är riktigt bra.

En annan utmaning är att alla i gruppen behöver bidra, ta ansvar och hjälpas åt att få ihop alla moment i projektet.

Slutligen, är det showtime; dags att bidra till ett blogginlägg så att jurygruppen och våra läsare kan ta del av era idéer! Ta hjälp av allt material som delas i Google Classroom och arbeta vidare med uppdragen utifrån min respons.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *